POREČ - 14.11.2022.

Razvoj poželjne motivacije kroz misaoni postav trenera

Poštovane kolegice i kolege,
Pozivamo Vas na radionicu/predavanje koje naša Udruga organizira za nas kineziologe i trenerski kadar sportskih klubova članova SZGP.

Vrijeme održavanja: ponedjeljak, 14. studenoga 2022. u 18:30 sati

Mjesto održavanja: dvorana Žatika (sala press centra)

Predavač: dr. sc. Boris Balent, sportski psiholog i predsjednik HASP

Tema skupa: Razvoj poželjne motivacije kroz misaoni postav trenera

Trajanje skupa: ~90 min

Više informacija o radionici i predavaču pročitajte u nastavku.

Za sve zainteresirane kolege/ice Udruga će izdati službenu potvrdu o sudjelovanju u svrhu napredovanja sukladno statutu Udruge (čl. 10.).

Molimo Vas da sudjelovanje na radionici/predavanju potvrdite na mail Udruge do petka, 11. studenoga 2022. do 15:00 sati, kako bi mogli sve pripremiti na vrijeme.

Unaprijed se zahvaljujemo na razumijevanju i očekujemo vaše sudjelovanje!


Kratak opis radionice na linku: Pazvoj poželjne motivacije kroz misaoni postav trenera

POVEZANE NOVOSTI

Ljiljana Štingl i Loris Benassi autori izvornog znanstvenog rada "Stanje uhranjenosti labinskih srednjoškolaca"

Nedavno je u Zadru održana 30. ljetna škola kineziologa Republike Hrvatske. Tema ovogodišnje međunarodne konferencije bila je Kineziologija u Europi - Izazovi promjena. Na konferenciji je prisustvovao i naš član dr. sc. Loris Benassi. Izlagao je rad naslovljen Stanje uhranjenosti labinskih srednjoškolaca koji je napisao u suradnji s Ljiljanom Štingl, prof. iz Srednje škole Mate Blažine iz Labina.

VIŠE

Nastavak predavanja "Programa stručne pomoći SZGP"

Predavanje sa temom „Metodika u trenažnom radu s djecom predškolskog uzrasta“ održao je .dr.sc. Loris Bennasi što je bio nastavak tj. drugi dio predavanja koje se održalo sredinom mjeseca svibnja.Zadatak tematskih predavanja je prenošenje najnovijih saznanja iz područja kineziologije, a koja su primjenjiva u radu trenera i voditelja porečkih sportskih klubova, sa ciljem podizanja kvaliteta vođenja trenažnih procesa – treninga, a što će za krajnji cilj imati stručan rad i usmjeren sportski razvoj najmlađih članova naše sportske zajednice.

VIŠE

Mališani Poreča hodali za zdravlje

Svi porečki vrtići, djeca, odgajateljice , stručne službe i ravnateljice hodali za zdravlje 18.5.2022. u gradskoj aktivnosti HODAMO MI, ZA ZDRAVLJE SVI – CAMMINIAMO TUTI PER LA SALUTE. Mališani su se okupili kraj Općinskog suda Poreč te hodali do Brula u veseloj i šarenoj koloni koja je plijenila pažnju. Na startu su ih dočekali kineziolozi Zoran Jendrašić u ime organizatora ispred SZGP, naš stalni stručni suradnik Vedran Vrus i dr.sc. Loris Benassi također kineziolog, naš sugrađanin Porečan, akademski stručnjak koji se priključio našoj lokalnoj aktivnosti i vođenju grupa djece na što smo iznimno ponosni.

VIŠE