POREČ - 19. 10. 2022.

Program dodatne sportske aktivnosti djece predškolskog uzrasta

Poštovane kolegice i kolege,
obavještavamo Vas da se traži jedan kineziolog za realizaciju programa Dodatne sportske aktivnosti sa djecom predškolskog uzrasta (obrazac sa osnovnim informacija se nalazi u privitku). Pilot projekt aktivnosti tjelesnog odgoja (ex sata TZK-e u vrtiću) realiziran je ovog proljeća. U suradnji sa rukovodstvom, stručnom službom i odgojiteljicama dječjih vrtića Radost i Paperino iz Poreča tijekom prethodnog perioda dogovoren je primjereni koncept i provedba aktivnosti.

Molimo sve zainteresirane kolege/ice da se jave na mail Udruge do petka, 21. listopada do 8 sati.

Cijena za svaku pojedinu aktivnost (sat) iznosi 75 kn (10 Eura).

Ugovor o djelu potpisuje se sa Gradom Poreč-Parenzo koji financira program.

Zainteresirani će dobiti detaljne informacije o sadržaju i načinu realizacije aktivnosti!

Početak programa kreće neposredno po odabiru kineziologa (realizatora aktivnosti).

Ljubazno Vas molimo da informaciju proslijedite i ostalim našim kolegama i kolegicama koji nisu na mail listi ili nam javite njihova imena i prezimena da ih mi obavijestimo preko službenog maila Udruge!

Također, pozivamo Vas da ispunite prijavnicu na službenoj stranici Udruge - Pristupnica i postanete punopravni član našeg udruženja. Očekujemo vas jer zajedno možemo više!

O budućim akcijama Udruge biti ćete pravodobno informirani putem službene stranice i primanjem maila.

Zahvaljujem na suradnji i srdačno pozdravljam,

Loris Benassi

Više na linku: Program Dodatna sportska aktivnost 2022. - 2023.

POVEZANE NOVOSTI

Ljiljana Štingl i Loris Benassi autori izvornog znanstvenog rada "Stanje uhranjenosti labinskih srednjoškolaca"

Nedavno je u Zadru održana 30. ljetna škola kineziologa Republike Hrvatske. Tema ovogodišnje međunarodne konferencije bila je Kineziologija u Europi - Izazovi promjena. Na konferenciji je prisustvovao i naš član dr. sc. Loris Benassi. Izlagao je rad naslovljen Stanje uhranjenosti labinskih srednjoškolaca koji je napisao u suradnji s Ljiljanom Štingl, prof. iz Srednje škole Mate Blažine iz Labina.

VIŠE

Nastavak predavanja "Programa stručne pomoći SZGP"

Predavanje sa temom „Metodika u trenažnom radu s djecom predškolskog uzrasta“ održao je .dr.sc. Loris Bennasi što je bio nastavak tj. drugi dio predavanja koje se održalo sredinom mjeseca svibnja.Zadatak tematskih predavanja je prenošenje najnovijih saznanja iz područja kineziologije, a koja su primjenjiva u radu trenera i voditelja porečkih sportskih klubova, sa ciljem podizanja kvaliteta vođenja trenažnih procesa – treninga, a što će za krajnji cilj imati stručan rad i usmjeren sportski razvoj najmlađih članova naše sportske zajednice.

VIŠE

Mališani Poreča hodali za zdravlje

Svi porečki vrtići, djeca, odgajateljice , stručne službe i ravnateljice hodali za zdravlje 18.5.2022. u gradskoj aktivnosti HODAMO MI, ZA ZDRAVLJE SVI – CAMMINIAMO TUTI PER LA SALUTE. Mališani su se okupili kraj Općinskog suda Poreč te hodali do Brula u veseloj i šarenoj koloni koja je plijenila pažnju. Na startu su ih dočekali kineziolozi Zoran Jendrašić u ime organizatora ispred SZGP, naš stalni stručni suradnik Vedran Vrus i dr.sc. Loris Benassi također kineziolog, naš sugrađanin Porečan, akademski stručnjak koji se priključio našoj lokalnoj aktivnosti i vođenju grupa djece na što smo iznimno ponosni.

VIŠE