Sanja Matukina

Magistra kineziologije

Rođena 1978.godine u Kopru. Nakon završene jezične gimnazije u SŠ Mate Balota u Poreču, završava Fakultet za fizičku kulturu, današnji Kineziološki fakultet u Zagrebu , s usmjerenjem osnovne kineziološke transformacije. Svoje interese usmjerava ka mnogim edukacijama i osobnim stručnim usavršavanjima, osobito vezanih za populaciju djece i adolescenata, kojima svakodnevno nastoji prenijeti znanja i spoznaje o važnosti tjelesne aktivnosti , koja im je danas potrebna više nego ikada.

Licencirana je trenerica odbojke. Odbojka je sport kojim se aktivno bavila igrajući za OK ”Poreč” , u kojem je kasnije bila i trenerica mlađih dobnih kategorija. Kao voditeljica integriranog sportskog programa u primaran program dječjeg vrtića „Tići“ Vrsar radila od 2012. godine. Koautorica je programa koji je odobren od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta . Više godina radila je kao voditeljica obuke neplivača u „Društva naša djeca” Poreč. Također je bila trenerica mlađih dobnih kategorija u OK ”Funtana Vrsar” , u kojem je posljednjih nekoliko godina aktivna članica.

Danas radi kao profesorica tjelesne i zdravstvene kulture u OŠ” Vladimira Nazora” iz Vrsara u kojoj je voditeljica nekoliko projekata u organizaciji Hrvatskog školskog sportskog saveza( projekt Vrtim zdravi film, projekt „ Fair play” , Univerzalna sportska škola, CEV School Project ‘Igraj odbojku – rasti s njom’..). Voditeljica je Školskog sportskog društva Vrsar-Funtana, te redovito sudjeluje na raznim školskim natjecanjima.