Ana Beaković

Magistra kineziologije

Rođena 1985. godine u Puli.Diplomirala na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu 2010. godine sa usmjerenjem Kineziološka rekreacija.

Još na fakultetu je počela voditi grupe sportske rekreacije čime se nastavila baviti i pri povratku u Poreč. 2014. godine je osnovala centar za sportsku rekreaciju ProSport koji se nalazi u Poreču. Centar organizira i provodi sportsko rekreativne programe vježbanja u dvorani, na otvorenome i online. Programi su osmišljeni da budu podrška suvremenoj ženi i muškarcu u njihovom nastojanju da postignu i zadrže zdravlje i visoku razinu kvalitete života. Kontinuirano se educira, a polja interesa su joj zdravlje žene, trening prilagođen ženinim anatomskim, fiziološkim, psihološkim i socijalnim karakteristikama, trening pokretljivosti, edukativno preventivni programi kod zglobno koštanih oboljenja, dobrobiti treninga na otvorenome.

Neke od završenih edukacija su:

Motus Melior Akademija iz područja dijagnostike i rehabilitacije sportskih i traumatskih ozljeda i dijagnostike i treninga u sportu i fitnessu kod prof.dr.sc. Gorana Markovića.

DNS - Dynamic Neuromuscular Stabilization - Exercise course part 1 kod Rehabilitation Prague School.

Više edukacija i seminara kod Aleksandra i Tee Miketa iz Centra Miketa.

FMS - Functional movement screen and corrective exercise workshop kod Functional Movement System.

STOTT PILATES® Certified instructor – Matwork level 1 kod Merrithew®.

Active natal© kod Jelene Skender, mag.cin.

U djetinjstvu i mladosti se profesionalno bavila stolnim tenisom što je uvelike odredilo njezin kasniji životni put.

Slobodno vrijeme voli provoditi okružena dobrim društvom i još boljom hranom. Zaljubljenica u prirodu i zimsko plivanje i veliki obožavatelj sedme umjetnosti. Skočila je sa Masleničkog mosta (bungee jumping) i plesala tango u paru, te se ne može odlučiti šta je od ove dvije stvari uzbudljivije.ProSport Poreč - Kako do nas?

Ul. Velog Jože 66, 52440, Poreč

+385 91 3303036

prosport.studio@gmail.com

ana.beakovic